October 3, 2021, 8:59 am
  1. Használta valaki az Apcare fogzománc erősítő krémet? Tényleg erősíti a...
  2. Liquid
  3. Treatment

Notice A folytatáshoz be kell jelentkezned. Bejelentkezés a Facebookra

Használta valaki az Apcare fogzománc erősítő krémet? Tényleg erősíti a...

Friss, mentás ízélmény. 82%-al növeli a fogzománc ásványi anyag tartalmát ** 3 nap használat után, amennyiben a fogkrémet a REGENERATE Enamel Science™ szérummal együtt használja. * A zománc erózió láthatatlan folyamatára hat azáltal, hogy rendszeres használatával helyreállítja az ásványi anyag tartalmát. Klinikailag tesztelt. ** Hatékonysága laboratóriumi vizsgálatokon alapul, melynek során 3 nap használat után a fogkrém és a szérum együttes használatával erősödött a fogzománc. Kockázatok és figyelmeztetések 6 éves kor alatt: borsónyi méretű fogkrémet tegyünk a fogkefére, minimalizálva ezzel a lenyelhető mennyiséget. Ha más forrásból származóan viszünk be fluoridot, kérjük ki fogorvos vagy orvos véleményét. Fluor tartalom: 1450ppm Összetevők: Glycerin, Calcium Silicate, PEG-8, Hydrated Silica, Trisodium Phosphate, Sodium Phosphate, Aqua, PE-60, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophospate, AromaFlavour, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Saccharin, Polyacrylic Acid, Tin Oxide, Limonene, C177891 E-book: Fog- és ínyápolási kézikönyvünk megtekintéséhez és letöltéséhez kattints ide A képek csak illusztrációk

Blend-a-med Pro-Expert Clinic Line Enamel Regeneration fogkrém A blend-a-med Pro-Expert Enamel Protection már a legelső használatot követően regenerálja* a fogzománcot. Stannous Complex technológiájának köszönhetően védelmet nyújt a fogorvosok által leggyakrabban ellenőrzött területek mindegyikén. Hogyan hat a fogkrém? A Stannous Complex: a fogzománc gyengülésének lassítása és az ásványok beépülésének gyorsítása révén hozzájárul a fogszuvasodás megakadályozásához elpusztítja a lepedéket, a fogínyproblémákat és a rossz leheletet okozó baktériomok bizonyos részét a lepedék felhalmozódásának megakadályozása révén segít a fogínyproblémák és a rossz lehelet elleni küzdelemben a többi összetevővel együtt védelmi gátat alkot az új elszíneződések kialakulása ellen (*visszaállítja a fogak ásványianyag-tartalmát. )

Liquid

Szállítási díjak: Szaküzletünkben - Ingyenes (akár aznapi átvétel) Átvételi pont (2-3 munkanapon belül) Andrássy Dental Fogászati Központ - 150 Ft Csomagküldő - 890 Ft-tól Foxpost - 890 Ft-tól MPL Posta Pont - 1160 Ft-tól Házhozszállítás (1-2 munkanapon belül) MPL futárszolgálat - 1490 Ft-tól Prémium kiszállítás Budapesten - 1990 Ft-tól 30. 000 Ft felett minden szállítási mód INGYENES, kivéve a Prémium kiszállítás Termékleírás: A REGENERATE Enamel Science ™ az első olyan szájápolási rendszer, amely lehetővé teszi a fogzománc ásványi anyagokkal való regenerálását és visszafordítja a korai zománc eróziós folyamatot. * Az egyedülálló NR-5™ összetevők kombinációjának köszönhetően egy ásványi anyagokból álló védőréteget hoz létre a fogakon. A REGENERATE Enamel Science ™ fogkrém rendszeres használata védi és erősíti a fogzománcot a szuvasodás ellen, segít helyreállítani fogai eredeti fehérségét és friss mentolos leheletet biztosít. Az NR-5™ egy szabadalmaztatott technológia. Mosson naponta 2x fogat, lecserélve a rendszeres fogkrémét.

A Regenerate Enamel Science az egyetlen olyan formula NR-5 technológiával, amely segít: helyreállítani a zománc ásványi anyag tartalmát* visszafordítja a korai Szállítási idő: 1 - 2 nap Ft 11 790 + 800 szállítási díj* A fogproblémák 80%-át a zománc eróziója és a savas,, támadások" okozzák. A zománc a fog külső bevonata, mely védelmet biztosít a fognak. A fogzománcnak - nap, mint nap - ellen kell állnia a modern életvitel és a diéták okozta támadásoknak. A Regenerate Szállítási idő: 1 - 2 nap Ft 17 500 + 800 szállítási díj* ANGELWAX Regenerate polírpaszta / Medium 1 Liter A médium (közepes) polírpaszta a felületi karcolások kijavítására fejlesztett professzionális termék. Rendkívül hatékony, könnyen kezelhető paszta. Az egyik legnépszerűbb Angelwax termék. Szilikonmentes. Ft 19 990 Szállítási díj min. 1000*

Treatment

  • Regenerate enamel science advanced fogkrém vélemény eye
  • Regenerate enamel science advanced fogkrém vélemény serum
  • Regenerate enamel science advanced fogkrém vélemény review
  • Regenerate enamel science advanced fogkrém vélemény products
  • Walter autó kft sopron pozsonyi út
  • Regenerate enamel science advanced fogkrém vélemény skin

Élesztőt mivel lehet helyettesíteni Regenerate enamel science advanced fogkrem vélemény Árverésre kiírt ingatlanok otp premium Figyelt kérdés Tapasztalatok? 1/2 anonim válasza: Egyéntől függ, az a gond... Szerintem érdemes kipróbálni:) 2018. jan. 30. 22:30 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 anonim válasza: Nem a fogkrém állítja helyre hanem a 10e ft os paszta amit fel kell helyezned három egymás utáni napon egyszer egy hónapban. A fogkrém és a paszta együttes használata növeli a szerek hatékonyságát. Ez az apróbetűs részbe van írva csak senki nem olvassa el. Egy csaj is ott sipánkol a fogkrém alatti tesztben hogy nem tűnt el a pont a fogáról pedig a fogkrém önmagában nem is tud ilyet! Csak el kéne olvasni a * ozott részt. Én most vettem komplett szettet és majd leírom hogy valóban csinált e valamit. De elvileg 6 klinikán tesztelt cucc, csak tud valamit. márc. 7. 15:36 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft.

Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos (skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag. Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. A túl sok (vagy tömény) glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog (transepidermal water loss). Éppen ezért a glicerint (és más vízmegkötő anyagokat is) mindig más lágyító (emollient) anyagokkal kell kombinálni. Az összetevőnek még nincsen leírása. A PEG a polyethylene glycol rövidítése. A PEG-8 egy vízmegkötő anyag. A kozmetikumokon kívül fogkrémekben is megtalálható. Kovasav. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulziókat stabilizáló, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású összetevő és dörzsszemcse (aránylag enyhe). Nagy duzzadóképessége miatt paszták, pakolások készítésére, fogkrémekben és fogporokban is alkalmazzák.